web design Prezenta pe internet a afacerii dvs. constituie o forma esentiala de publicitate pentru sec. XXI. Site-ul web ofera informatii importante pe care le doriti sa le transmiteti clientilor, imagini cu serviciile, produsele pe care le realizati sau le vindeti. Puteti insera pagini cu oferte de sezon pentru un site dinamic si actualizat.

Site-ul trebuie sa prezinte un design atractiv, cu un continut specific si detaliat al activitatii desfasurate, imagini sugestive si de buna calitate si un contact usor accesibil de pe oricare pagina. Un site vechi sau cu un design neinspirat ales nu va placea vizitatorilor, il vor parasi fara a se mai reintoarce pe el.
Realizam site-uri de la zero cu posibilitatea de a fi dezvoltate ulterior. Modalitatea de abordare a designului este de a pune in valoare o reprezentare vizuala cat mai de calitate, atractiva a atrage cat mai multi clienti.

web design Pentru site-uri cu continut dinamic implementam interfete pentru utiliztor pentru reconfigurarea site-ului si actualizarea cu informatii a serviciilor, produselor. Oferim asistenta pentru deprinderea utilizarii interfetei pe intreaga durata de viata a site-ului. Cu ajutorul interfetei de pot adauga un numar nelimitat de pagini, se pot adauga un numar nelimitat de poze, se pot adauga descrieri pentru fiecare produs, serviciu, ...

Nu ezitati sa ne consultati, va vom raspunde punctual fiecarei intrebari fara sa ne deranjati !Freelancer • Web • Design
Sibiu    Romania

0741 676 866

webdesigndct@gmail.com