Realizare site-uri pentru telefoane mobile


Tendinta actuala este navigare pe internet de pe dispozitive mobile este de 50% si creste odata cu ieftinirea telefoanelor, tabletelor si cu imbunatatirea caracteristicilor tehnice ale acestora. Site-urile realizate de noi pot fi accesate usor pe dispozitive mobile dotate cu browser: tablete, telefoane. Pentru o buna vizibilitate pe internet, pentru motoarele de cautare este imperios necesar implementarea unor tehnologii mobile friendly. Goole penalizeaza site-urile care nu pot fi parcurse pe dispozitive mobile, fie ca au fonturile prea mici, link-urile sunt prea apropiate pentru a fi activate sau pozele sunt mult perea mari pentru a fi vazute corect. Cand un vizitator intra pe un site si nu poate naviga pe el il inchide; astfel pierdeti posibili clienti.
Test google mobile friendly

Refacem designul pentru site-urile vechi, depasite tenic astfel incat sa fie navigabile facil. Ne puteti trimite adresa site-ului pentru care doriti sa ii facem re-designul si va facem o estimare a costului. Putem reface designul intregului site pentru telefoane mobile sau putem face o pagina de promovare pentru mobile - landing page.


Realizare aplicatii IOS si ANDROID pentru telefoane mobile

Afacerea dvs se preteaza pentru aplicatii mobile ? Putem realiza aplicatii care pot fi descarcate de pe app store si google play de catre clientii dvs. Este mult mai usor a se folosi o aplicatie decat sa cautati site-ul pe internet sa intrati la pagina dorita si sa trimiteti o comanda. Putem realiza aplicatii si pentru magazinele online.Freelancer • Web • Design
Sibiu    Romania

0741 676 866

webdesigndct@gmail.com